2016 Mode De zonnebril van hout Handmade.

Allereerst even wat over de bekende merkzonnebrillen. Hoe herken je een imitatie Ray Ban

Deze stelregels kan je in acht aanhouden:
– Het zijn niet de goedkoopste zonnebrillen. Als je een bril van het merk bij een marktkraam Marktplaats of eBay ziet is het dikwijls niet slim om een dergelijk koop te doen.
– Ray Ban was eerst een merk van Bausch & Lomb. Sinds 1999 is het onderdeel verkocht.

houten piloten bril

Heb je de afgelopen zomer net een hele dure zonnebril aangeschaft? Slecht bericht. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat voordelige zonnebrillen onze ogen net zo goed beschermen tegen schadelijke straling als dure designer varianten.

Het uitkiezen van de geschikte pilotenbril is vrij essentieel. Opticiens raden over het algemeen er één te dragen wanneer de zon daadwerkelijk schijnt.

Houten Pilotenbrillen voor herfst en winter 2016 zijn in alle opzichten blikvangers. Een bescheiden montuurtje is er niet meer bij. Statement brillen zijn in zoals de houten zonnebril. En dan maar hopen dat je vriend / liefje of partner nog naast je wil lopen.

Aan het zandstrand geven we ons bloot, in de best letterlijke echter ook in figuurlijke zin. Een dag uit naar het zandstrand met een andere partner of een eerste date is een risky operatie. Je keuze uit het ruime aanbod van zwembroeken, zwemboxers, zwemshorts en strings spreekt boekdelen. Het is maar dat je het weet.

Het kan niet gek genoeg zijn in 2016.Houten Zonnebrillen zijn in. Je zonnebril MOET deze zomer opvallen. Het wordt jouw karakteristiek, je onderscheidende kenmerk.
Hieronder de houten zonnebrillen trends voor 2016:
1. Bijzondere en innovatieve vormen en vernieuwende (soms zelfs gekke!) designs
2. Lichtgekleurde en zebrastreepjes monturen
3. Ronde, ovale maar ook lees verder

De brillen trends voor komend seizoen zijn trendy Houten, Vintage, Industrial looks en transparante pasteltinten. Op de catwalk zagen we o.a. dat de kleuren blauw en rood duidelijk aanwezig zijn en dat het klassieke Cat Eye model volledig terug komt.
Snoop Dog en Anne Hathaway werden al gespot met de Houten Zonnebril trend maar ook komend seizoen zien we steeds meer verschillende zonnebrilmodellen van hout.

Voor een look met eindeloze mogelijkheden kun je het eigenlijk niet beter treffen dan met een houten zonnebril. Dat is typisch zo’n zonnebril waarvan je kijk verder er eentje oppikt die daarna bij alle uitgaansgelegenheden perfect blijkt te passen. De houten piloten zonnebril heeft de voorrang van heel wat mensen uit alle geledingen van onze samenleving.

Een trendy webshop met houten zonnebrillen is houtenzonnebril.net. Daar hebben ze hele prachtige houten brillen in gevariëerde smaken en monturen. Ook de lenzen zijn leverbaar in diverse kleuren en uiteraard UV-400 polariserend.Prachtige houten pilotenbrillen van maple, bamboe, zebrawood, teak, eboney, walnoot en zelfs skateboardhout. Alle houten monturen zijn handmade en door de verscheidene houtsoorten is iedere pilotenbril bijzonder in zijn soort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *